BC Donbasket-USM și-a păstrat titlul de campioană

BC Donbasket-USM a devenit din nou campioana Diviziei Naționale!

Echipa condusă de Ruslan Varzari și-a asigurat titlul după ce a acumulat 3 victorii în seria meciurilor contând pentru primele locuri în clasament.

După ce primele două meciuri le-au învins cu scorul de 70-56 și 94-77, jucătorii echipei BC Donbasket-USM au ieșit pe terenul Complexului Sportiv ”Edilitate” cu scopul de obține cupa în numărul minimal de jocuri disputate, la fel cum le-a reușit în ediția precedentă.

Discipolii lui Alexandr Șestopal au jucat mai slab în primul sfert, cedând cu scorul de 29-18. Astfel pe tot parcursul partidei ei au încercat în disperare să recupereze diferența stabilită.

Însă, proaspeții campioni au arătat mult mai sigur pe teren și au dat dovadă încă o dată de stabilitate în jocul său. Așadar, meciul s-a finisat cu scorul de 80-65.

La ceremonia de premiere au fost desemnați și cei mai buni jucători din acest sezon. Titlul de cel mai bun apărător l-a obținut Roman RUSU (BC Gama-Sind), cel mai bun atacant - Vladimir PRISCEPNÎI (BC UASM), cel mai bun pivot - Vitalie OPREA (BC Donbasket-USM), cel mai bun marcator - Evghenii NARTOV (BC Donbasket-USM), MVP a fost desemnat Eugeniu MELNIC (BC Donbasket-USM).

1 dn 2 dn 3 dn 4 dn

Citit 1393 ori

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

(+373) 794 40 247

Copyright © 2014 FBRM